AKCIJA

Radio Borba 21.4.’20. — Prirodni i kulturni okoliš Silbe

 

Drugu ‘karantensku’ epizodu Radio Borba (i petu 2020!) pripremili smo priču o umjetničkoj organizaciji SEA Silba Environment Art, koja djeluje na otoku Silbi u zadarskom arhipelagu, a posvećena je raznovrsnim projektima na križanju suvremene umjetnosti, ekološkog i društvenog aktivizma te održivog razvoja.

foto: naslovnica albuma Manje Risitić Silba Soundmap

Razgovarali smo s tri strašne žene: Natashom Kadin, pokretačicom i voditeljicom SEA, kustosicom, radnicom u kulturi i umjetnicom, Norom Verde, spisateljicom i novinarkom, suurednicom silbenskih DIY novina Crtica s otoka i Manjom Ristić, glazbenicom-violinisticom i sonarnom umjetnicom, autoricom rada Silba Soundmap, realiziranog ujesen 2019. Gdje god da ste sada, ovim putem osjetite dah otoka!

Slušali smo Brižno grilo i Lice mista.

Uredili i vodili Luka i Bojan.

Ista frekvencija, ista Borba!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close