AKCIJA

Radio Borba 5.5.’20. — Mrežni kresovi / Trnjanski kresovi 2020.

 

Mada radi brige za narodno zdravlje i poštivanja epidemioloških mjera uslijed pandemije virusa COVID-19 ove godine, nažalost, nismo u mogućnosti organizirati Trnjanske kresove i proslavu godišnjice Dana oslobođenja Zagreba (8. maja) uživo, kao dosad od 2015., u Mreži antifašistkinja Zagreba odlučile smo se pobrinuti da najvažniji datum u povijesti Zagreba, u danim okolnostima, obilježimo kako dolikuje nepokorenom gradu!

Dizajn: KURS

Tijekom ‘tjedna oslobođenja’, s vrhuncem u petak, 8.5.2020., pripremile smo vam nekoliko stavki sadržaja, kako bi obilježavanje Dana oslobođenja bilo što šire i potpunije. Više o svemu što smo spremile mogli ste saznati u ovoj epizodi Borbe, kroz razgovor s Petrom i Karlom iz MAZ-a. Potom smo s umjetnicom Dinom Karadžić porazgovarali o problemu čuvanja osobnih podataka na digitalnim platformama za sastanke poput Zooma i drugih, čija je upotreba tijekom pandemije virusa COVID-19 znatno porasla.

Slušali smo Sivi sokole u izvedbi Arinke i Komandanta Savu u izvedbi Nene Ivošević.

Uredili i vodili: Darija, Bojan i Luka

Ista frekvencija, ista borba! Smrt fašizmu, sloboda narodu! Živio antifašistički Zagreb, nepokoreni grad!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close