AKCIJA

Pussssy talk: 50 nijansi autanja


Ova radionica namijenjena je LGBTIQ+ osobama koje su spremne podijeliti dio vlastitog iskustva, a da pritom znaju sebi i drugima postaviti zdrave granice. Tijekom nekoliko sati druženja s drugim LGBTIQ+ osobama dobit ćeš priliku u sigurnom prostoru istražiti što za tebe osobno znači coming out.

Foto: Ponosni Zagreb

50 nijansi autanja jednodnevna je radionica namijenjena svim LGBTIQ+ osobama koje žele istražiti vlastiti odnos prema procesu autanja. Bez obzira na to jesi li odavno aut, da li si tek započeo_la vlastiti proces autanja ili te autanje možda tek čeka, u ovom ćeš kontekstu imati prilike posvetiti se tom procesu uz pomoć psihodrame.

Ova radionica namijenjena je LGBTIQ+ osobama koje su spremne podijeliti dio vlastitog iskustva, a da pritom znaju sebi i drugima postaviti zdrave granice. Tijekom nekoliko sati druženja s drugim LGBTIQ+ osobama dobit ćeš priliku u sigurnom prostoru istražiti što za tebe osobno znači coming out.

Radionicu vodi dramaturginja Jasna Jasna Žmak koja se trenutno nalazi u edukaciji za psihodramsku praktičarku pri zagrebačkom Centru za psihodramu. Inače radi kao dramaturginja, scenaristica i spisateljica na filmu i u kazalištu. Vodila je brojne radionice iz domene pisanja, dramaturgije izvedbe i feminističke kritike, a od 2012. predaje na odsjeku dramaturgije Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu.

Prijave traju do petka 16.10., a mjesta se popunjavaju redoslijedom prijave!

Za sudjelovanje na ovoj radionici predložena donacija za voditeljicu radionice iznosi 30kn. Ako ste u situaciji u kojoj si ne možete priuštiti donaciju, pozivamo vas da nam se javite u inbox Ponosnog Zagreba.

Više informacija i link za prijavu:
https://pussssytalk.com/2020/09/25/50-nijansi-autanja/

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close