AKCIJA

Radionice dizajna u Šesnaestici


Radionica će se odvijati tijekom dvije nedjelje, 15. i 22. studenog od 14 do 17 sati. Prijaviti se možete tako da na e-mail adresu zbelenatron@gmail.com pošaljete par osnovnih informacija o sebi te ukratko napišete zašto želite sudjelovati na radionici.

Foto: Zbeletron

Udruga Zbeletron u suradnji s K-zonom u Društveno kulturnom centru Šesnaestica (Ozaljska 16, Zagreb) 15. i 22. studenog održat će osnovne radionice dizajna i izrade plakata. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a prijave se zaprimaju do 11. studenog.

Osnovna radionica dizajna namijenjena je svima koji žele naučiti nešto više o dizajnu, radu u programima Illustrator i Photoshop te saznati kako izgleda proces izrade vizuala za aktivističke događaje poput radionica, tribina, okruglih stolova i slično.

Polaznici/e radionice imat će zadatak da uz pomoć programa Illustrator i Photoshop izrade plakat ili vizual za društvene mreže prema predloženoj temi ili pak za događanja u vlastitoj organizaciji.

Za sudjelovanje na radionicama nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo, ali se od polaznica očekuje da donesu vlastita prijenosna računala. Radionice su namijenjene svima, bez obzira na vaše identitetske odrednice i rodno izražavanje, no prilikom prijave prednost će imati osobe koje se bave ili se žele baviti aktivizmom i organizacijom događanja namijenjenih LGBT+ zajednici.

Radionicu vodi Eva Badanjak, glazbenica i ilustratorica koja dugi niz godina ilustrira i dizajnira za različite projekte na glazbenoj i aktivističkoj sceni.

Radionica će se odvijati tijekom dvije nedjelje, 15. i 22. studenog od 14 do 17 sati. Prijaviti se možete tako da na e-mail adresu zbelenatron@gmail.com pošaljete par osnovnih informacija o sebi te ukratko napišete zašto želite sudjelovati na radionici.

Požurite s prijavama, jer je broj mjesta zbog situacije s koronavirusom ograničen.

Program društveno-kulturnog centra Šesnaestica financijski podupiru Ministarstvo kulture i Ured za kulturu Grada Zagreba. DKC Šesnaestica korisnica je potpore Zaklade Kultura Nova.

Više o događaju pronađite ovdje.

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close