AKCIJA

Solidarno s Petrinjom i SMŽ


Prije tri dana ponovno nas je sve probudio neugodan potres da bi nas samo dan kasnije ponovo iznenadio daleko jači i razorniji.

Foto: Zaklada Solidarna

No, dok se u Zagrebu ozbiljno treslo, u Sisku, Glini, Petrinji i okolnim selima južno od glavnog grada ljudi su smrtno stradavali, a njihove kuće, zgrade, škole i bolnice sravnjene su do temelja. Cijele obitelji ostale su traumatizirane, bez osnovnih životnih resursa i krova nad glavom na pragu 2021. Kao da nam nije svima bilo dovoljno da moramo prihvatiti i naviknuti se na ograničavajuće uvjete života uslijed neumorne pandemije.

Ovim putem izražavamo duboku žalost obiteljima stradalih, a onima koje su ostali bez svojih domova želimo da što prije dođu do toplih zamjenskih smještaja. A sve one koji nas prate na mrežama pozivamo da nam se pridruže i doniraju prema vlastitim mogućnostima za akciju Solidarno s Petrinjom i SMŽ.

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close