AKCIJA

Radio Borba 12.1.’21. ― Borba na Baniji #1: radne akcije pomoći


Za prvu epizodu Radija Borba 2021. nametnula se jedina moguća tema: stanje u banijskoj regiji, najpogođenijoj razornim potresom koji je 29. prosinca 2020., najdramatičnije od martovskog potresa što je porušio značajne dijelove Zagreba i ostavio jednu ljudsku žrtvu, pogodio gradove Petrinju, Sisak, Glinu te mnoštvo okolnih sela u Sisačko-moslavačkoj županiji, ali i Zaprešić te opet Zagreb, s nažalost, još većom štetom i više poginulih.

Foto: Luka Čuljak

Praktički netom poslije potresa, prije državnih i većine lokalnih službi, na teren su došli mnogobrojni volonteri iz svih krajeva zemlje: radnici, kuhari i drugi… Dio redakcije Borbe proveo je dva dana s njima i lokalnim mještanima, vrativši se do studija s novostima iz prve ruke, te s nešto tradicijske glazbe iz tog prekrasnog kraja. Do slušanja!

Urednici i voditelji: Luka i Bojan. Hvala Barbari Majnarić na muzičkim prijedlozima.

Ista frekvencija, ista Borba!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close