AKCIJA

Študent naj BO! ― Peticija podrške Radiju Študent


Iznenadnim i potpunim povlačenjem sufinanciranja Studentska organizacija Sveučilišta u Ljubljani pred gašenje je dovela najstariji javni, nekomercijalni i studentski radio u Europi. Ovim potezom Radio Študent mogao bi izgubiti ne samo dugotrajnu imovinu, već i mogućnost sufinanciranja u okviru mnogih domaćih i europskih projekata.Radio Študent najstarija je neovisna studentska radio stanica u Europi te je više od pola stoljeća jedan od ključnih branitelja neovisnog novinarstva, kulture i društva. U okviru RŠ znanje i praksu stekao je velik broj studentica i studenata koji danas djeluju na području kulture, medija, znanosti, politike i gospodarstva. Stoga je neprihvatljivo da novo i jedva uspostavljeno vodstvo Studentske organizacije donosi po sudbinu RŠ-a ovako destruktivne odluke.


Mreža antifašistkinja Zagreb u potpunosti podržava djelovanje Radija Študent te napore da se očuva ova vrijedna institucija. Stoga pozivamo da potpišete peticiju za očuvanje ljubljanskog Radija Študent!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close