AKCIJA

Radio Borba 16.3.’21. ― U gostima: Dinko Kreho

Radio Borba 16.3.'21. ― U gostima: Dinko Kreho


U drugoj epizodi marta 2021. ugostili smo Dinka Krehu (r. 1986.), pisca mlađe generacije: kritičara, pjesnika i prozaika, također praktičara Kazališta potlačenih pri zagrebačkom Centru za KP POKAZ, ali i plemenitih borilačkih vještina. ‘Borbena’ tema? Itekako! Povod za poziv Dinku bio nam je izlazak njegove nove knjige eseja Naš vršnjak Dylan Dog (Redak, 2021.), no kao što možete čuti u emisiji, povoda za druženje s Dinkom nikada ne nedostaje. Usput smo poslušali dva megahita zagrebačko-varaždinske alter-rock grupe Seine, koja u svojim pjesmama vrlo sugestivno koristi poetski jezik i pristup, Šilo i Nebo, s njihova dva dosadašnja albuma Sno sna i 22 (Moonlee Records, 2017. i 2019.). Uživajte u slušanju!

Uredili i vodili: Bojan i Luka. Realizirali: Filip i Josip.

Ista frekvencija, ista Borba!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close