AKCIJA

“Zagreb u ratu, otporu, stvaralaštvu i pamćenju”


U utorak 06.04.2021. s početkom u 11:00 Documenta – centar za suočavanje s prošlošću održat će online prezentaciju vodiča Zagreb u ratu, otporu, stvaralaštvu i pamćenju


Na prezentaciji će govoriti autorice vodiča Kristina Dilica i Tena Banjeglav te Alexander Henegar, voditelj političkog i gospodarskog odjela Veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj. Događaj će moderirati Vesna Teršelič. Na prezentaciji će, osim samog vodiča, biti predstavljena i prva virtualna karta koja će sadržavati lokacije koje su obiđene tijekom šetnje 27.03.2021. Virtualne karte objavljujemo kako bi zainteresirani građani, kao i nastavnici i nastavnice, mogli i sami, bez vodiča, obići važne lokacije u gradu.


Poveznica na događaj: https://us02web.zoom.us/j/89070169469


Izvor: Documenta

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close