AKCIJA

Radio Borba 11.05.’21 – Priručnik za podstanare

U novoj Borbi ugostili smo Antoniju Komazlić iz udruge Pravo na grad, koautoricu (s Ivom Marčetić) svježe objavljenog Priručnika za podstanare, što ga je tiskanog u Zagrebu moguće besplatno uzeti u net.klubu Mama (Preradovićeva 18) i na drugim punktovima (info: https://mi2.hr/en i https://pravonagrad.org/). Besplatno je dostupan i u PDF formatu putem linka: https://pravonagrad.org/objavili-smo-prirucnik-za…/ S Antonijom smo razgovarali o mukama koje muče podstanare/ke u Zagrebu, Hrvatskoj, no i šire; o manama lokalnih i globalnih suvremenih stambenih politika, ali i o rijetkim vrlinama, ako postoje, o (ne)sigurnostima dugoročnog podstanarskog života i d(r)ugim nedaćama post-tranzicije… Riječ je o prvoj od, vjerojatno, barem dvije emisije posvećene ovom spektru tema, a drugu slušajte uskoro na valovima Radija Student!

Uredio i vodio: Bojan. Realizirali: Filip i Josip. Slušali smo Nice at Home, Triko i Virvel.

Ista frekvencija, ista Borba!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close