AKCIJA

CineMAZ — Tangerine (2015), 10.6. u 20h

!!! NASTAVLJAMO PRIDE MONTH !!!
Druga projekcija ovoga mjeseca LGBTQIA+ tematike je film Tangerine (2015, dir. Sean Baker).

Sin-Dee Rella transrodna je prostitutka koja upravo završava svoju 28-dnevnu zatvorsku kaznu. Saznaje od svoje najbolje prijateljice i kolegice da ju dečko, ujedno i njen svodnik, vara. Radnja filma odvija se u jednom danu i osim potrage glavne junakinje za svojim dečkom, prikazuje živote i priče ljudi oko nje koji se svi međusobno presjecaju.

Redatelj Sean Baker svjetski se proslavio sa sljedećim filmom “The Florida Project”. Njegovi filmovi često kritički, ali i apsurdno i šarmantno prikazuju živote manje privilegiranih individua nižeg klasnog statusa: seksualne radnice, transrodne osobe, djeca koja su primorana odrastati u jeftinim motelima… Fun fact: film Tangerine snimljen je isključivo na iPhone-u 5S.

Poslije filma inicirat ćemo raspravu i pozvani ste da pridonesete ili samo poslušate.

Ovaj četvrtak (10.6.) u 20h, MAZ (Pavla Hatza 16, Zagreb)

VAŽNO: U prostoru MAZ-a obavezno je nositi maske !!!

Vidimo se, uvijek nam možete ostaviti neke donacije koje su iskorištene za pića i grickalice koje vam pripremimo i uslužimo sljedeći put. Volimo vas sve!!!

Facebook event: https://fb.me/e/1yFQViMwH
Instagram: https://www.instagram.com/cine.maz/

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close