AKCIJA

CineMAZ: The Lighthouse (2019) 4.11. u 20h

Iako je Spooktober iza nas, odbijamo se odvojiti od mračnijih filmskih uradaka tako da vam ovaj tjedan spremamo projekciju filma The Lighthouse redatelja Roberta Eggersa iz 2019. godine.

Ovaj crno-bijeli film smješten je krajem 19. stoljeća na izoliranom otoku u Novoj Engleskoj te prati dva muškarca, Ephraima Winslova (Robert Pattinson) koji se na kratko vrijeme za plaću obvezuje raditi na otoku zajedno s Thomasom Wakeom (Willem Dafoe), dugogodišnjim svjetioničarem čiji uobičajeni zadaci bivaju upotpunjeni s nadziranjem Ephraima.

Ovaj četvrtak (4.11.) u 20h, MAZ (Pavla Hatza 16, Zagreb)

*** Podnaslovi (subtitles) su ovaj put na hrvatskom jeziku radi dijaloga.

VAŽNO: U prostoru MAZ-a obavezno je nositi maske!

Uvijek nam možete ostaviti neke donacije koje su iskorištene za pića i grickalice koje vam pripremimo i uslužimo sljedeći put. Vidimo se!

Facebook event: https://fb.me/e/QBQE9qQh

Instagram: https://www.instagram.com/cine.maz/

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close