AKCIJA

CineMAZ: Tvornice Radnicima 15.11. u 19h (+ diskusija s redateljem!)

Pozivamo Vas sve na jedinstvenu CineMAZ projekciju! Ovog ponedjeljka (15.11.) u 19 sati u ulici Pavla Hatza 16 prikazujemo dokumentarni film Tvornice Radnicima, nakon čega slijedi rasprava i Q&A s redateljem, Srđanom Kovačevićem.

“Okupacija Tvornice alatnih strojeva ITAS u Ivancu 2005. godine isprva se pokazuje kao jedinstveni primjer radničkog preuzimanja u postsocijalističkoj Europi. No, deset godina nakon revolucionarne prekretnice, pobunjeni radnici nalaze se pred izazovom – kako se spasiti od rastućeg kapitalističkog utjecaja i spriječiti gašenje proizvodnje. Prateći priču iznutra, redatelj Srđan Kovačević ulazi u kovitlajući radnički otpor kojim pokušavaju održati viziju kolektiva na životu, postavljajući u središte izvorno pitanje: može li ideja ‘tvornice radnicima’ opstati ili je to još jedan utopijski san?”

VAŽNO! Broj mjesta je zbog epidemioloških mjera ograničen na 50. Svi gosti moraju nositi maske i pokazati covid potvrde na ulazu.

Event je besplatan, ali uvijek nam možete ostaviti neke donacije koje su iskorištene za pića i grickalice koje vam pripremimo i uslužimo sljedeći put. Vidimo se!

Facebook event: https://fb.me/e/1TkRbaP4z

Instagram: https://www.instagram.com/cine.maz/

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close