AKCIJA

Doniraj za noćni marš!

Drugarice iz fAKTIV-a traže vašu podršku!

Foto: Benjamin Strike/fAKTIV

“Unazad šest godina Noćnog marša za 8. mart ne bi bilo bez prijateljica i prijatelja koji su nam volonterski pomagali bubnjanjem i redarenjem, bez ekipe koja je dovlačila rasvjetu i vozila transparente, bez zborova i muzičarki koje su pjevale besplatno. No, osim drugarstva i solidarnosti, marš su nužno i tehnikalije i ispostavljeni računi. Godinama nas pitate kako uplatiti ako ne možete doći na benefit i tako podržati marš, ove smo godine odlučile dati šansu toj opciji.

Naše članice iz Skribonauta omogućile su nam, kao neformalnom kolektivu, da donacije primamo preko njihove udruge. Ako želite financijski pomoći ovogodišnjem Noćnom maršu, možete uplatiti prema podacima:


Udruga Skribonauti
Voćarska 55, 10 000 Zagreb 
IBAN HR4023400091110475200

Obavezna napomena u opis plaćanja: Donacija za Faktiv – Marš 8. mart

Hvala vam za svaku kunu, bila ona aplicirana na euru ili ne, a podsjećamo, svi koji mogu i žele, dođite na benefit parti (Melin, 19. veljače, od 19:00 sati) da nazdravimo!”

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close