AKCIJA

LIKOVNA RADIONICA U SKLOPU IZLOŽBE “PROLAZNA FORMA” MARKA TADIĆA

Muzej susjedstva Trešnjevka – živa baština

Četvrtak, 17.2.2022., od 18 do 20 sati

Nova BAZA
Nova cesta 66

Radionica je namijenjena djeci osnovnoškolskog uzrasta i u cijelosti besplatna.
 

 

“Prolazna forma”, serija kadrova 

Pozivamo roditelje da prijave svoje školarke i školarce na besplatnu, dvosatnu likovnu radionicu umjetnika Marka Tadića. Radionica se održava u sklopu izložbe „Prolazna forma” na kojoj umjetnik izlaže animirani film i originalne crteže koje je koristio u animaciji, a koji su nastali na podlozi arhivskih materijala iz fundusa Muzeja susjedstva Trešnjevka. Na radionici će se također koristiti stare fotografije i drugi arhivski materijali na kojima će djeca stvarati vlastite crteže. Svi materijali su osigurani.

Broj polaznika je ograničen, a prilikom odvijanja radionice pridržavat ćemo se trenutnih epidemioloških mjera. Voditelj radionice je cijepljen.

Molimo da prijave pošaljete na mail blok@blok.hr i naznačite ime i prezime te dob djeteta. Marko Tadić (Sisak, 1979.) je nagrađivani hrvatski umjetnik, docent na slikarskom odsjeku Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu i voditelj niza umjetničkih radionica za djecu, studente i odrasle.
 
Izložba “Prolazna forma” i radionica dio su projekta “Muzej susjedstva Trešnjevka – živa baština”.

Projekt se odvija uz financijsku potporu Grada Zagreba i Ministarstva kulture i medija RH.

Godišnji program BAZE podržava Zaklada “Kultura nova”.

FACEBOOK EVENT

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close