AKCIJA

Osuđujemo vojni napad Rusije na Ukrajinu

Invazija koju je danas pokrenula Ruska federacija na teritoriju Ukrajine zaslužuje isključivo najžešću osudu.

Usprkos svim geopolitičkim tenzijama i neslaganjima, igrama moći i drugim političkim i ekonomskim faktorima, rezolutno smatramo da pokretanje novog rata uslijed globalne zdravstvene krize i potpuno zanemarivane nadolazeće ekološke katastrofe više nije samo neodgovornost, već ozbiljna bolest razuma vladajućih elita.

Rat u bilo kojoj državi, nebitno na kojoj strani svijeta, predstavlja isključivo civilizacijsko nazadovanje praćeno tragedijom. Osim što suosjećamo s ukrajinskim narodom koje iščekuje period smrti, nasilja i brojnih drugih neizvjesnosti, tražimo da se ruska vojska povuče, te da neliječeni vođe rješavaju svoje komplekse i probleme na terapijama i u konferencijskim salama, a ne na račun ljudskih života.

MAZ

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close