AKCIJA

BOARD GAME NIGHT 20. 10. 2022. u 19:00 H

Pozivamo Vas da nam se pridružite na Board Game druženju u prostorima Mreže Antifašistkinja Zagreba

Pravila su jednostavna: ovaj četvrtak (20. listopada) od 19:00 sati u ulici Pavla Hatza 16 odigrajte partiju, dvije ili tri s uvijek dobrim društvom, a sve iz naše ponude društvenih igara. Dođite sami, u paru ili s ekipom. Naše organizatorice bit će na raspolaganju za sva pitanja te će Vam objasniti osnovna pravila, no preporučamo da ih prethodno proučite na web-stranicama istih tih društvenih igara jer su za neke igre pravila preopsežna te bi objašnjavanje oduzelo previše vremena. Linkove za igre možete pronaći dolje:

Alhambra (2-6 igrača)
https://boardgamegeek.com/boardgame/6249/alhambra

Azul (2-4 igrača)
https://boardgamegeek.com/boardgame/230802/azul

Catan (3-4 igrača)
https://boardgamegeek.com/boardgame/13/catan

Coup (2-6 igrača)
https://boardgamegeek.com/boardgame/131357/coup

Carcassonne (2-5 igrača)
https://boardgamegeek.com/boardgame/822/carcassonne

Santa Monica (2-4 igrača)
https://boardgamegeek.com/boardgame/298065/santa-monica

Bohnanza (2-7 igrača)
https://boardgamegeek.com/boardgame/11/bohnanza

Ticket to ride: Europe (2-5 igrača)
https://boardgamegeek.com/boardgame/14996/ticket-ride-europe

Terraforming Mars (1-5 igrača)
https://boardgamegeek.com/boardgame/167791/terraforming-mars

Vaults (2-4 igrača)
https://boardgamegeek.com/boardgame/162071/vaults

Naravno, ako imate neku društvenu igru slobodno je ponesite. Ponavljamo, nemojte da vam bude teško prethodno malo proučiti pravila, a za sve ostalo su vam tu suigrači i naše organizatorice. Vidimo se u četvrtak, let the games begin!

Instagram:

https://www.instagram.com/cine.maz/

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close