AKCIJA

Prvi MAZ Kviz Napunio Dvoranu!

U četvrtak, 27. listopada, naša CineMAZ družina organizirala je prvi MAZ pub kviz. Kviz se održao u sklopu inicijative CineMAZ, koja skoro svaki četvrtak organizira druženja u Ulici Pavla Hatza. Uz redovni program filmova i večeri društvenih igara (odnosno board game nightova), novi dodatak i dopuna našem kulturnom programu od sada je i CineMAZ kviz!

Kako u Zagrebu u zadnje vrijeme vlada svojevrsno kviz-ludilo, i očekivali smo da će event biti primljen s mnogo entuzijazma, ali odaziv koji nas je dočekao je čak i nas iznenadio. Dvorana u Hatzovoj bila je prepuna i morali smo tražiti stol više kako bi se sve ekipe mogle natjecati. Posebno smo sretni što je kod nas došla ekipa iz društveno-kulturnog centra Šesnaestice, koja organizira vlastita druženja i s kojima nam je uvijek zadovoljstvo surađivati.

Brojne ekipe su veselo odigrale tri runde kviza općeg znanja, a odgovaralo se na pitanja o povijesti, književnosti, zemljopisu, umjetnosti, i modi. Pobjednička ekipa bili su Demokrati Roberta Kumerlea, dok su drugo mjesto, i to nakon velike drame, izgubljenog listića, i momenata kao s dodjele Oscara 2016. godine osvojili Goliath 420. Ne moramo ni napominjati da smo se svi osjećali kao pobjednici, posebno mi s organizacijske strane, vidjevši koliki je bio odaziv i kakva se stvorila atmosfera, posebice nova lica.

Organizacijom ovakvih druženja želimo otvoriti mogućnost jedne drugačije zajednice, jer ovaj kviz je bio više nego kviz – bio je i podsjetnik na to koliko je važno da stvaramo mjesta razmjene ideja, međusobne podrške, ali i da se nekad važno i opustiti i zabaviti.

Sljedeći kviz će se održati za par tjedana, tako da vam preporučamo pratite naše stranice i CineMAZ društvene mreže kako ne biste propustili sljedeći event, a fotografije s ovog kviza možete naći dolje.

Hvala vam na dolasku i sudjelovanju i nadamo se da ćemo se ponovno družiti na sljedećem CineMAZ kvizu!

MAZ

Tekst je financiran sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija Agencije za elektroničke medije za 2022. godinu.

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close