AKCIJA

CineMAZ KVIZ OPĆEG ZNANJA 10. 11. 2022. u 20 sati

Dragi svi, pozivamo vas na drugi CineMAZ kviz!

Ako ste ljubitelji kvizova ili samo dobre atmosfere, pridružite nam se ovaj četvrtak u MAZ-u. Kao i prošli put, kviz je dvojezičan, na engleskom i hrvatskom. Pozovite svoje prijatelje i okupite ekipe do maksimalno 5 osoba – možete doći i sami pa formirati ekipu s našim članicama! Link za prijavu se nalazi u opisu profila, ali prijaviti se možete i na licu mjesta.

Ovaj četvrtak (10.11.) u 20h, MAZ (ulica Pavla Hatza 16)

Uvijek su dobrodošle donacije koje ćemo iskoristiti za pića i grickalice koje pripremamo i poslužujemo!

Vidimo se u četvrtak!

MAZ

TAGOVI

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close