AKCIJA

CineMAZ: Natječaj + diskusija s redateljem 17.11. u 20h

Najbolje mjesto za provesti četvrtak navečer i ovoga je tjedna (17.11.) Hatzova 16. Dođite pogledati i razgovarati o sjajnom domaćem filmu, a raspravi će se pridružiti i sam redatelj Zorko Sirotić. Projekcija počinje u 20:00h, nakon koje slijedi rasprava.

Protagonisti dokumentarnog filma „Natječaj“ troje je mladih ljudi koji žele upisati Policijsku školu Josip Jović u Zagrebu. Promatramo kako sudjeluju u selekcijskom procesu te govore o policiji i policajcu kroz prizmu vlastitih vrijednosti, planova i nada. Njihovi zabrinuti roditelji pak ukazuju na jednu drugačiju i mračniju stranu policijskog posla. Redatelj Zorko Sirotić i njegova filmska ekipa atmosferskim prikazom i upečatljivim vizualnim jezikom potiču razmišljanje o vlastitim pretpostavkama o ovome kontroverznom zanimanju i njegovoj društvenoj ulozi.

Ovaj četvrtak (17. novembra) u 20 sati, u prostorijama Mreže Antifašistkinja Zagreba, Pavla Hatza 16

Uvijek su dobrodošle i donacije koje ćemo iskoristiti za pića i grickalice koje za Vas pripremamo i poslužujemo!

Instagram: https://www.instagram.com/cine.maz/

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close