AKCIJA

Aktivistička školica Zelene akcije – prijave do 27. studenog

Zelena akcija organizira dvodnevni trening “Aktivistička školica” koji će se u njihovim prostorima održati 3. i 4. prosinca 2022. godine. Sudjelovanje je besplatno te je organiziran veganski ručak za sudionike.

Izvor: zelena-akcija.hr

Prenosimo vam poziv Zelene akcije na vikend-radionicu:

Na ovom praktičnom treningu, kojim zatvaramo 25. Jesenski eko-seminar, zajedno ćemo proći osnove aktivističkog organiziranja kako bi svi sudionici_e bili_e spremi_e sami ili u grupi pokrenuti vlastite inicijative za zaštitu okoliša i ljudskih prava ili se pridružiti postojećim orgamizacijama. Kroz teoriju i praksu odgovorit ćemo na pitanja: koja su naša temeljna građanska prava, gdje je granica između zakonitog i nezakonitog djelovanja, koji tip građanskog aktivizma i nenasilne akcije odabrati, koji su ključni koraci u planiranju akcije, kampanje ili prosvjeda, kako skladno funkcionirati kao grupa itd. Sva teorija bit će popraćena primjerima i iskustvenim vježbama.

Ideja je da zajedno naučimo biti spremniji prepoznati ključne korake koje treba poduzeti do društvene promjene, kao i potencijalne zamke.

Osiguraj svoje mjesto prijavom putem online obrasca najkasnije do nedjelje, 27. studenog, u ponoć.

Sudjelovanje na treningu je besplatno i bit će osiguran veganski ručak za sve, oba dana treninga. Nažalost, nismo u mogućnosti pokriti troškove putovanja do Zagreba i smještaja

Odabrane sudionike i sudionice ćemo obavijestiti dan nakon isteka roka prijava. Program će oba dana trajati od 9 do 17 sati u prostorijama Zelene akcije (Frankopanska 1, Zagreb).

Ovaj poziv slobodno proslijedi svojim prijateljima i poznanicima te partnerskim organizacijama. Veselimo se novim poznanstvima, kreativnim idejama i zajedničkim akcijama koje će rezultirati društvenim promjenama!

Daljnje informacije možete naći na sljedećoj poveznici.

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close