AKCIJA

Noć društvenih igara u MAZ-u!

Nova godina, nova sezona! Pozivamo Vas sve da nam se pridružite na Board Game druženju u Mreži Antifašistkinja Zagreba


Pravila su jednostavna: ovaj četvrtak (19.1.) od 20:00 sati u ulici Pavla Hatza 16 uz dobro društvo odigrajte partiju ili dvije društvenih igara s naših polica. Dođite sami, u paru ili s ekipom. Naše organizatorice bit će na raspolaganju za sva pitanja te će Vam objasniti osnovna pravila, no preporučamo da ih prethodno proučite na web-stranicama društvenih igara, na linkovima koje možete možete pronaći u opisu našeg Facebook događaja.

Vidimo se!

Popis igara:
Catan (3-4 igraca)
Catan: Pomorci (3-4)
Azul (2-5 igraca)
Terraforming Mars (1-5 igraca)
Ticket to Ride: Europe (2-5 igraca)
Bohnanza (2-7 igraca)
Coup (2-6 igraca)
Skull (3-6 igraca)
Tantrix (2-6 igraca)
Carcassone (2-5 igraca)
Santa Monica (2-4 igraca)
Fog of Love (2 igraca)
Food Chain Magnate (2-5 igraca, 2-4h)
Lowlands (2-4 igraca, 1-2h)
Fury of Dracula (2-5 igraca, 2-3h)
Dead of Winter (2-5 igraca)
Betrayal at House on the Hill (3-6 igraca, 1-1.5h)
Boggle (2+ igraca)
Kaker Laken Salat (2-6 igraca, 10-20 min)
Monopoly (2-8 igraca, zauvijek)

MAZ

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close