AKCIJA

Noćni marš: Poziv za redarenje

fAKTIV je u potrazi za redarkama i redarima! Bacite oko na njihov poziv, a prst na poveznicu za prijavu!

Izvor: Facebook stranica fAKTIVA

Kako bi i ovogodišnji marš prošao borbeno i sigurno za sve koji će zajednički prosvjedovati, tražimo redarke i redare. Kao i uvijek, računamo na vašu solidarnost, koju ste nam svake godine pokazali u nizu zadaća koje marš podrazumijeva, pomažući nam organizirati ga.

Zadaci za redare i redarke su standardni i jednostavni – sastat će se uoči marša, pomagat oko transparenata, usmjeravanja rute i održavanja reda tokom programa na Trgu žrtava antifašizma i Zrinjevcu. Dobra prilika da nosite neonske boje, neovisno o trendovima.

Ispunite Google formu: https://bit.ly/3XWBXmo i uskoro ćemo vam se javiti.

Vječno zahvalne fAKTIVKE

Facebook fAKTIVA

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close