AKCIJA

Fotogalerija – Trnjanski kresovi 2023.Još jedni Trnjanski kresovi su iza nas! Hvala vam što ste se okupili u ovolikom broju i s nama proslavili oslobođenje Zagreba. Donosimo vam galeriju fotografija koje su snimile naše drage fotografkinje: Lana Volk, Matea Božić, Nikolas Pfanner i Tin Juraković.

Bilo bi nam drago vidjeti vaše fotografije, slobodno ih šaljite na maz@maz.hr.

Vidimo se dogodine!

Vaša Mreža antifašistkinja Zagreba

Autor: Nikolas Pfanner
« of 40 »
Autorica: Matea Božić
« of 115 »
Autorica: Lana Volk
« of 38 »
Autor: Tin Juraković
« of 63 »

MAZ Trnjanske kresove organizira u partnerstvu sa Srpskim narodnim vijećem i Savezom antifašističkih boraca i antifašista te pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, Gradske skupštine Grada Zagreba i Vijeća gradska četvrti Trnje.

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close