AKCIJA

Prikupljanje fundusa Muzeja susjedstva Trešnjevka


Nova BAZA poziva susjede s Trešnjevke da podijele svoje trešnjevačke uspomene: fotografije iz školske klupe, sportske dvorane ili izviđačke grupe, uspomene s radnog mjesta u nekoj od trešnjevačkih tvornica, kafića ili dućana.


Voljeli biste da vaša sjećanja pronađu svoje mjesto u virtualnom fundusu kvartovske povijesti koji broji već više od 400 priloga i priča vaših i naših susjeda? Donesite ih u Blok BAZU i pomozite dalje graditi kvartovski muzej koji će dati vrijednost pričama koje nisu dio službene povijesti.

Organizatori čekaju susjede u subotu 16.9. od 10 do 14h u prostoru Nove BAZE (Nova cesta 66), gdje će snimiti priloge i vaše priče. Sve priloge će digitalizirati na licu mjesta te vam ih odmah vratiti.

Pregledajte fundus i potražite više informacija na www.muzejsusjedstvatresnjevka.org, a za dodatna pitanja obratite nam se na blok@blok ili putem Facebooka Muzeja susjedstva Trešnjevka.

Za dizajn su zaslužni Neva Zidić, Hrvoje Živčić i Zoran Đukić.

Događanje je dio manifestacije “Trešnjevka se budi #4!” koju organizira Centar za kulturu Trešnjevka u okviru projekta “Mapiranje Trešnjevke”. Projekt “Virtualni fundus Muzeja susjedstva Trešnjevka” udruge BLOK financijski podržava Gradski ured za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo Grada Zagreba. Godišnji program BAZE podržava Zaklada “Kultura nova”.


MAZ

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close