AKCIJA

Poziv na Antifašistički kamp u Srbu

 

Srpsko narodno vijeće u suradnji s Mrežom antifašistkinja Zagreba i ove godine organizira Antifašistički kamp u Srbu. Očekuje vas višednevno učenje, druženje i zborsko pjevanje sa mještanima i mještankama ličkog Srba u kojem je 27. srpnja započeo ustanak protiv okupatora i ustaškog režima. Kamp završava proslavom Dana ustanka s više od tisuću antifašista i antifašistkinja iz svih krajeva Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine i Srbije.

Foto: SNV

Dobrodošli su simpatizeri i simpatizerke, borci i borkinje, prvaci i prvakinje svojih komšiluka kao i znanstveni radnici i radnice, feministi i feministkinje, svi koji strepe nad sve neizvjesnijom sudbinom najvažnijih civilizacijskih postignuća – solidarnosti s Manjim, borbe za Drugog i učenja za sebe.

Pozivamo sve koji mogu i žele mali dio svog ljeta, od 22.7. do 27.7., provesti dinamičnom društvu, u obilasku Like, u razgovoru sa preživjelima, u druženju s umjetnicima i umjetnicama, kulturnim radnicima i radnicama, borcima i borkinjama protiv revizionizma te političarima i političarkama iz Hrvatske i drugih dijelova Evrope.

Program Antifa-kampa 2019.

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close