DISTRO

MAZ distro trenutačno raspolaže s različitim vrstama ženskih i muških majica koje ste sigurno već vidjeli jer ih nose svi: od Borisa Budena do klinki iz kvarta! Stari printovi su u ograničenim količinama i veličinama. Ukoliko želite preuzeti majicu, možete to učiniti u MAZ-ovom uredu uz prethodnu najavu.

Našu modnu ponudu provjerite na: https://www.maz.hr/distro/, a za svoje primjerke predbilježite se putem maila distro@maz.hr, s OBVEZNIM subjectom “Tekstil”. Mailovi bez prikladnog subjecta neće biti registrirani. Hvala svima!


Sva sredstva prikupljena putem donacija dodijeljenih zauzvrat za tekstil, MAZ usmjerava na održavanje naprednih aktivnosti udruge. To su u prvom redu provedba Trnjanskih kresova i Marša solidarnosti, te nekih drugih manjih akcija u našoj režiji. Također, supstancijalan dio tog fonda izdvaja se kao potpora programima i radu sestrinskih organizacija u Zagrebu i šire kao što su: Faktiv, Zagreb 041 i Zadruga Oktobar. U cjelini fond donacija služi i služit će isključivo za aktivnosti i programe koji promiču ili se bore za antifašističke vrijednosti, feminizam, radnička prava, kao i sve druge vidove društvene, političke i ekonomske jednakosti!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close