AKCIJA

Radio Borba 6.11.2018. — Arhiv radničkih borbi/Antifa prosvjed u Trstu

 

Poslušajte ovotjednu radio Borbu u kojoj smo pokrili izrazito zanimljive i bitne teme – promociju “Arhiva radničkih borbi” te antifa prosvjed u Trstu!

BRID je napravio arhiv radničkih borbi. S Josipom Jagićem smo razgovarali zašto nam treba takav arhiv? Zašto instituti nemaju sličan arhiv? Koji je dominantni narativ o devedesetima i što kroz tu prizmu propuštamo ako govorimo o radu i radništvu? U drugom bloku izvještavamo o kontraprosvjedu u Trstu koji se održao 3.11.2018. Aleksandar Dolić nam govori sa kim je marširao protiv fašističke CasaPound te kako je to izgledalo.

Slušamo Vršnjačko Nasilje, Socijalnu Službu i Brižno Grilo.

Uredili i vodili Bojan i Luka. Realizirao Ivan.

Ista frekvencija, ista Borba!

Emisiju poslušajte na playeru ispod ili na ovom linku.

 

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close