AKCIJA

“Tvoja prava na sezonskom radu”


Savez samostalnih sindikata Hrvatske, Sindikat trogvine i Sindikat turizma i usluga, pokrenuli su kampnju nazvanu “Tvoja prava na sezonskom radu”.


“Cilj kampanje je informirati radnike o važnosti kvalitetnog radnog mjesta, s posebnim naglaskom na sezonske radnike i njihova prava. Kampanja će se provoditi tijekom ovoga i sljedećeg ljeta, kroz terenske akcije aktivista SSSH diljem Hrvatske. Aktivisti će tom prilikom dijeliti i letak tiskan za ovu prigodu te će kroz, kroz razgovore s radnicima, informirati građane o važnosti radničkih prava i ukazati na važnost djelovanja pri svakom, pa i najmanjem, kršenju tih prava.

Za što uspješniju kampanju i bolje rezultate, potreban je zajednički angažman svih sindikata udruženih u SSSH pa pozivamo na pridruživanje ovoj misiji informiranja s ciljem zaštite sezonskih radnika kroz dijeljenje letaka i sadržaja objavljenih na društvenim mrežama SSSH i Rad po mjeri čovjeka.”

Izvor: sssh.hr

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close