AKCIJA

Radio Borba 9.2.’21. ― Ivana Armanini i strip-kolektiv Komikaze


Nakon duljeg vremena, ponovo pokazujući kako muze za teških doba nipošto ne šute, u Radio Borba ugostila je strip-autoricu, nakladnicu i akademsku slikaricu Ivanu Armanini, pokretačicu planetarno poznatog strip-kolektiva Komikaze, jednu od perjanica alternativnog stripa u Hrvatskoj i jugoslavenskoj regiji, no i puno, puno šire! 


Povoda za razgovor s Ivanom nikad ne nedostaje, od velike nagrade Komikazama za najbolji alternativni strip na festivalu u francuskom Angoulemeu 2020., do najnovijih planova, a usput smo slušali malo zagrebačke glazbe iz godina kad su se Komikaze formirale: ranih dvijetisućitih. Na meniju su bile kultne grupe Death Disco i Senata Fox!

Uredio i vodio Bojan. Realizirali: Filip i Josip

Ista frekvencija, ista Borba!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close